okładka

Utrwalanie i przechowywanie żywności

Zin, Marek Redakcja., Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego

Rok wydania: 2008.

Konserwowanie żywności, Przechowywanie żywności, Konserwacja żywności, Żywność magazynowanie, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Zin, Marek Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Tytuł
Utrwalanie i przechowywanie żywności
ISBN
978-83-7338-379-1
Miejsce wydania
Rzeszów :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Rok wydania
2008.
Objętość
509 s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
641.4(07)
Hasła przedmiotowe
Konserwowanie żywności
Przechowywanie żywności
Konserwacja żywności
Żywność magazynowanie
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
W magazynie R
020
%a 9788373383791
080
%a 641.4(07)
245
%a Utrwalanie i przechowywanie żywności /
260
%a Rzeszów : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, %c 2008.
300
%a 509 s. : %b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ; %c 23 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
530
%a W magazynie R
650
%a Konserwowanie żywności
650
%a Przechowywanie żywności
650
%a Konserwacja żywności
651
%a Żywność %x magazynowanie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Zin, Marek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
920
%a 978-83-7338-379-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 32340
Sygnatura: 641.4
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane